PHILOSOPHIE_V2
logo_sm

Philosophie

De methode

De wenkbrauwen zijn de omlijsting van de oogopslag en bepalen voor een groot deel de gezichtsuitdrukking. Fouzia merkte dat vrouwen steeds veeleisender worden als het op de wenkbrauwen aankomt, en dus besloot zij een methode te ontwikkelen die is gebaseerd op epilatie in combinatie met minerale, semi-permanente pigmenten. Een haarfijne behandeling die de wenkbrauwen beter laat uitkomen.

Voor een perfecte oogopslag is de lijn van de wenkbrauw belangrijk. Slecht geëpileerde of door veelvuldig epileren uitgedunde wenkbrauwen kunnen een onprettige uitstraling geven. Zonde, vindt Fouzia. Ze is van mening dat de perfecte oogopslag met dito wenkbrauwen uw leven kan veranderen.

Geen enkel gezicht is hetzelfde, en daarom biedt Fouzia een behandeling die is afgestemd op de gezichtsvorm en huidskleur. Semi-permanente wenkbrauwmake-up is er voor vrouwen die een extra dimensie willen geven aan hun natuurlijke schoonheid. Aan Fouzia’s methode komt geen laser of chirurgie te pas, want het minerale kleurpigment wordt alleen onder de bovenste huidlaag aangebracht. Na het epileren van de wenkbrauwen worden met de hand kleine puntjes tussen de wenkbrauwen gezet. Samen zorgen deze puntjes voor een schaduw, waardoor het resultaat vloeiend en natuurlijk is.